KOntakt oss

Lurer du på noe angående reisevaksiner? Har du andre spørsmål? Fyll inn kontaktskjema til høyre, så hører du fra oss.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Masked-weaver-greater-and-lesser.jpg

Prisliste

Det vanligste å trenge er oppdatering av barnevaksinene, difteri, tetanus (stivkrampe), kikhoste og polio, og vaksine mot hepatitt A. Det koster til sammen kr 1523,-.

Om man må ha gulfeber-vaksine i tillegg blir det til sammen kr 2016,-. I disse prisene er det innregnet den midlertidige prisøkningen som følge av at vi må bruke doble barnedoser i stedet for voksendoser av hepatitt A-vaksine.

Vi har altså hepatitt A-vaksine, selv om grossistene har gått tomme for voksendosen av denne vaksinen. Vi må inntil videre enten bruke dobbel barnedose, som koster 199 kr mer enn en voksendose, eller tilby Twinrix (hepatitt A+B) selv om hepatitt B i de fleste tilfeller egentlig er unødvendig. Dette kan føre til at prisen blir høyere enn den var da du bestilte time.

Det å bruke dobbel barnedose blir en såkalt "off-label" forskrivning, men den eneste forskjellen er at barnedosen er 0,5 ml mens voksendosen er 1 ml.

Les også om Bimuno Travelaid.


Les om hvilke vaksiner du trenger.
HUSK Å TA MED TIDLIGERE VAKSINASJONSKORT OG BARNAS PERSONNUMMER (11 siffer).

 

Betalingsmåter for privatkunder: kort eller kontant.

 
Noen vaksiner, for eksempel mot Japansk B encefalitt, rabies og hepatitt B krever fremmøte to eller tre ganger før avreise.